HTML

Peonza

ebben a blogban a peonza nevű kedvenc játékomról van szó.

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011.11.19. 10:38 Krisz99

Trükökk

A peonzával trükköket lehet csinálni el is magyarázok párat:

Balerina

Ez egy egyszerű trükk simán kipörgeted,ha egyenesen pörög akkor fogd meg a kötélnek azt a részért amelyen a karika van,a karikát dugd be a hegy alá gyorsan kell csinálni mert ha lassan dugod be akkor nem megy be alá.

ha megvan akkor emeld fel a peonzát a kötéllel.

 

 

 

Kutya sétáltató 

Ezt a trükköt úgy kell csinálni mint a "balerinát"anyi a külőmbség hogy nem felemeled a peonzát hanem húzod a füldön.

Tornádó

Ezt úgy kell hogy "kutya sétáltató"de nem össze vissza húzod hanem körbe

Rakéta 

Ez egy egyszerű trükk,egyenesen kipörgeted egyszer,kétszer rátekered a kötelet a hegyre és feldobod,arra koncentrálsz hogy a peonza hegyével lefele a kezedbe érkezzen és ott pörögjön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bumeráng

Ez a trükk nehezebb mint az előzők.Azt kell csinálni hogy simán megfogod csak anyi hogy a hüvelyk ujjad ráteszed a hegyére eldobod de ne érjen a földhöz. amikor már közel van a földhöz felrántod és az a lényeg hogy a kezedben landoljon úgy hogy pörögjön is ott.

Híd

Ez a trükk közepes nehézségű.Úgy kell csinálni hogy kidobod Bumerángba és a peonzára rácsavarod a kötelet egyszer,kétszer és a kötél egyik fele a peonza hegyén van a másik a másik kezedben van és kifeszíted aztán egyik kezedből átmegy a másikba.

Diabolo

Ez a trükk nehézkés.Úgy kell csinálni hogy kidobod "Bumerángba"    és rárakod a hegyre a madzagot és le engeded ha nem esik le a kötélről a peonza akkor jó,ha lent van akkor mozgatod a kötelet.

 

 

 

 

 

Cobra

Ez a trükk már nehéz.Kidood Bumerángba rátekered a hegyre a madzagot aztán a megmaradt részt a kezedre tekered,meghúzod é végig meg a kötélen.

Múmia

Ez egy könnyű trükk.Kidobod és rárakod a karikát a peonza tetejére és feltekeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enyi trükköt tudok.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://peonzakriszel.blog.hu/api/trackback/id/tr113395759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása